nasiona marihuany, konopi, cannabis, trawki, sklep thc

Opinie Klientów o Sklepie SeedBay.pl

Opublikowane przez admin w dniu

Sklep z nasionami marihuany SeedBay.pl należy do Firmy POWIEW działającej na rynku nasion konopi od 2005 roku. Informacje o nas znajdziesz tutaj. Będziemy wdzięczni za wystawienie nam opinii. Możesz to zrobić poniżej. Pamiętaj, że jeśli nie byłeś zadowolony z zakupów w naszym sklepie, to zawsze możesz złożyć reklamację a my zrobimy wszystko, żeby to zmienić.

Opinie o SeedBay.pl na innych stronach i forach:
SeedBay.pl Opinie, Tanie Nasiona Marihuany, Sklep
http://www.seedbay.pl – Opinie Klientów, Nasiona Marihuany
Nasiona seedbay jaka genetyka-jakość
Opinie, Komentarze o Sklepie SeedBay.pl
Opinie SeedBay.pl – Tanie Nasiona Marihuany
Opinie klientów sklepu SeedBay.pl – Nasiona marihuany
Archiwalne Opinie z Lat 2008 Kupujących Nasiona na SeedBay.pl

Więcej Pozytywnych opinii o naszym sklepie znajdziesz w Google pod hasłem: opinie seedbay.pl lub opinie sklep seedbay.pl

Najnowsze opinie o naszym sklepie z nasionami marihuany SeedBay.pl znajdziecie na samym dole tej strony. Tam też możecie zostawić swoją opinię za co będziemy wam bardzo wdzięczni. Dziękujemy i Zapraszamy!

UPRAWA KONOPI INDYJSKICH NA TERENIE POLSKI JEST ZABRONIONA!


28 Komentarzy

początek · 21 marca 2017 o 21:29

Dobre pechy na początek kiedy się uczymy tego tematu. Można więcej pestek kupić bo są tańsze.

Ufo grower · 3 stycznia 2017 o 08:19

Jest lux czekam na ak47 😉

projekt parapet · 21 grudnia 2016 o 22:55

Polecam automaty z seedbay. Miałem ak47 i wr i wyrosły małe fajne na parapecie bez większych fajerwerków. Wiadomo na parapecie małe urosną i dadzą tylko parę gr 🙂

rompek · 3 czerwca 2016 o 08:20

Super odmiany zwłaszcza stare dobre auto Ak47 w dobrej cenie i można zrobić szybkie bezpieczne zakupy. POLECAM!

junior · 8 maja 2016 o 12:39

Polecam stronki seedbay.pl oraz thc-thc.com, najlepsza obsługa! szybko, sprawnie, fajne odmiany, super gratis.

ya · 25 marca 2016 o 15:08

POLECAM ! Early Pearl i Early Skunk stare dobre odmiany które zajebiście rosną w naszym klimacie.

ktoś tam · 24 września 2015 o 11:48

Również polecam. Kiełkowność 10/10

szuwar · 20 września 2015 o 12:08

Polecam kolekcję seedbay 🙂 zajebiste geny.

Palacz zielonych liści · 9 sierpnia 2015 o 18:42

Zawsze kupuje nasiona na THC-THC.COM i jest super, wszystko dobrze zapakowane, mega gratis, wszystko kiełkuje i rośnie z wigorem. Seedbay.pl to ta sama firma i ich drugi sklep tak że śmiało można tutaj zamawiać. Fajna strona. POLECAM

JA · 5 sierpnia 2015 o 10:42

Również polecam sprawdzona firma która ma sklep THC

to · 2 lipca 2015 o 10:26

Polecam 9/10

mordy · 17 czerwca 2015 o 08:21

Polecam z kolekcji klasyki Auto Lowryder#2 idealne na sierpień, szybki automat który zdąży dojść.

oj tam · 12 stycznia 2015 o 18:26

ZajeFajny sklep! POLECAM 🙂

Benek54 · 26 grudnia 2014 o 01:38

Szybka wysyłka, mnóstwo gratisów katalogi gazetki dodatkowe nasiona gratis, pełen profesjonalizm. polecam!!!!!!!!!!!

Mordy moje · 20 listopada 2014 o 01:01

Dobre i tanie nasiona i przede wszystkim od porządnej firmy a nie od lamusa z gimnazjum. Morda ziomki farmerki !

AK47 · 23 października 2014 o 15:53

powiem wam że ja jak wziołem i przyszły to się zdziwiłem że tak szybko bardzo POLECAM TEN SKLEP

auuuuuuu · 20 października 2014 o 22:14

Również polecam sklep pełen profesjonalizm. Nasionka szybko doszły wszystko elegancko.

ak47 · 8 października 2014 o 17:24

Bardzo polecam Ak47 fem z tego sklepu rewelacja

Tomek Gamja · 29 września 2014 o 21:31

Polecam wszystko ok Na prawdę warto!

jerzyk · 19 czerwca 2014 o 23:06

POZYTYWNIE Szybko sprawnie, kiełkowność na poziomi 98%. Genetyka bardzo dobra.

haszysz · 28 maja 2014 o 05:09

Kocham cie wioleta :-* a sklep zaje_isty polecam 🙂

haszysz · 28 maja 2014 o 05:07

Zobaczymy 😀

ppp · 20 maja 2014 o 18:46

Bardzo fajny sklep pełna profeska

growenter.com · 19 maja 2014 o 17:48

Zajebisty sklep tak jak Thc-thc kolekcja klasyki jest zajebista 🙂 polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

grower · 18 maja 2014 o 17:59

Paczka przyszła szybko, wszystko ok. polecam

mały jelonek · 14 maja 2014 o 22:34

Polecam sklep ! Porządny.

klient · 6 maja 2014 o 21:55

Wszystko w porządku wybrałem nasiona z kolekcji klasyki dokładnie early skunk i jest git. Tak że polecam wszystkim.

coco · 10 marca 2014 o 19:41

Nasiona szybko doszły bardzo dobrze zapakowane + gratis. polecam 🙂

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *